Jeugd

De jeugdtrainingen gaan door op maandag van 16u45 tot 18u00 en op woensdag van 13u30 tot 15u00 van september tot mei. Zowel voor jongens als meisjes.

Wij geven de klassieke tafeltennistrainingen die we aanvullen met Multi Ball en trainingen waarbij je het tegen onze tafeltennisrobot kan opnemen.

Wij bieden onze jeugdspelers ook de kans om mee te doen in de jeugdcompetitie – meestal op zondagvoormiddag.

Ook kan er worden deelgenomen aan de jeugdliga en de mini-jeugdliga (zeer laagdrempelig) waarbij er ook telkens een trainer van TTC Damme aanwezig is.

Ook aan officiële tornooien en de provinciale kampioenschappen kan worden deelgenomen.

Voor al deze tafeltennisactiviteiten betaald TTC Damme het inschrijvingsgeld.

Deelname aan competitie en tornooien wordt gestimuleerd vanuit TTC Damme maar het is NIET verplicht. Je kunt als jeugdspeler ook gewoon voor je plezier komen tafeltennissen.

Gezonde sport voor lichaam en geest.

Tafeltennissen leert je hersenen razendsnel verbindingen te leggen, snelheid en effect inschatten van het balletje dat jouw richting uitkomt …

Ook topvoetbalploegen raden hun jeugdspelers aan om een tweede sport te beoefenen. Ze kunnen kiezen uit badminton of tafeltennis, 2 sporten waar coördinatie een grote rol speelt.  Tafeltennis is een veilige sport waar dan ook weinig blessures voorkomen. 

Contacteer ons (zie contactpagina) als je ook eens wil proberen. Tot gauw !