Opfrissing sporthal ‘t Veld

Het stadsbestuur van Damme heeft van de coronacrisis gebruik gemaakt om haar sportinfrastructuur op te frissen. De werken werden door de eigen stadsmedewerkers uitgevoerd.

Doordat de sporthallen een tijdje onbenut bleven, was er een uitgelezen gelegenheid om de lijnen van de verschillende sportterreinen te herschilderen. Omdat voldoende drinken bij het sporten belangrijk is, kregen de sportparken in Sijsele en Moerkerke nieuwe drinkwaterfonteintjes. De gebruikers kunnen er nu zuiver en gekoeld drinkwater tappen. Waar nodig werd de veldomheining hersteld of vervangen.

Sfeervolle inkleding

In samenspraak met de verenigingen die gebruik maken van de stedelijke sportaccommodatie werden de cafetaria’s van de sporthallen voorzien van een nieuwe sfeervolle inkleding. In de sporthal ’t Veld en de turnzaal in Sijsele werd zo nieuw meubilair geplaatst. De muren kregen een nieuwe lik verf, het houtwerk van de bar werd vervangen en de verlichting en de ramen zijn nieuw. “We investeren ook in een aangename ontspanning na een deugddoende inspanning”, verduidelijkt schepen van Sport Christoph De Sutter. 

Prachtig werk geleverd door de stadsdiensten