Vooruitblik op mogelijke versoepelingen

  • Berichtcategorie:Bericht VTTL

Vooruitblik op mogelijke versoepelingen op basis van de voorlopige communicatie vanuit het federale niveau na het overlegcomité van 11 mei 2021 (onder voorbehoud van gunstige corona-cijfers en eventuele wijzingen in de federale richtlijnen). Het verwachte federale MB zal hierbij mogelijks nog extra modaliteiten opleggen. Wij verduidelijken deze in een update van het basisprotocol sport en corona en de onderliggende protocollen van zodra dit MB beschikbaar is.

1 juli 2021

De resterende beperkingen op sportactiviteiten worden opgeheven.

De limieten voor publiek bij sportwedstrijden worden verruimd: Binnen tot 2.000 personen of 80% van de zaalcapaciteit (CIRM), zittend, met mondmasker en op een veilige afstand

Vanaf 25 juni 2021: Sport- en jeugdkampen kunnen voor maximaal 100 personen, overnachting is toegelaten.

30 juli 2021

De limieten voor publiek bij sportwedstrijden worden verruimd: Binnen tot 3.000 personen of 100% van de zaalcapaciteit (CIRM), zittend, met mondmasker en op een veilige afstand

13 augustus 2021

Massa-(sport)evenementen zijn buiten opnieuw toegelaten. Deelname gelinkt aan voorleggen vaccinatieattest of recente negatieve PCR-test.

(Eventuele) publiekslimieten nog te bepalen

1 september 2021

Massa-(sport)evenementen zijn ook binnen opnieuw toegelaten. Deelname gelinkt aan voorleggen vaccinatieattest of recente negatieve PCR-test.

(Eventuele) publiekslimieten nog te bepalen

Geen restricties meer op jeugd- en sportkampen en sportstages

Hou het veilig en hou je aan de regels. Zo kunnen we hopelijk een probleemloos 2021-2022 tegemoet gaan.

Met vriendelijke tafeltennis groeten

VTTL Logo